Ravenburgsepost
Nieuwe updates
NIEUWS
www.ravenburgsepost.be heeft primeur
De ravenburgsepost zal in de maand juli, en meer bepaald op 28 juli, uitpakken met een primeur. Ter gelegenheid van het vijfjarige bestaan van onze site zullen uitpakken met nieuws dat elke postbus x fan zijn hart sneller zal doen slaan. Meer info volgt later.
 
Geen Postbus X zaterdag op ketnet
Om nog voorlopig onbekende reden heeft Ketnet het zaterdags ochtendblok omgegooid. Postbus x is al dan niet tijdelijk uit de programmatie gevallen. Afwachten of Postbus X snel terugkomt. Hopelijk krijgen we snel meer duidelijkheid omtrent deze beslissing.
 
Lea, Merlina, Couzin te beluisteren op radio1
Luister naar enkele fragmenten en hoor Lea Couzin vertellen hoe ze nu terugkijkt op het succes van Merlina. De Magie van lea's stem zorgt zo al voor kippenvel.
Ga naar Radio1
 
StuBru, Pikkedonker en Merlina?
Jullie hebben het misschien al op de radio gehoord, maar in "Geheiligd zij de coach", de hitsingle van PIKKEDONKER, wordt er een refrein besteed aan Merlina. Op de site van StuBru kun je de single gratis en legaal downloaden. Een must, voor elke Merlina Fan? Oordelen jullie zelf maar...
Ga naar StuBru

50 jaar tv zet link naar onze site.
Op dinsdag 6 januari werd er naar onze site een link gezet vanop www.50jaar.tv. Wij willen iedereen bedanken die meewerkte aan deze site en die ons mailde met suggestie's. Deze link is de erkenning van jullie en ons werk.
Natuurlijk danken we ook de VRT voor de link.

<< Terug