InterflixX
Setting Overzicht
Interflix

De Nul promille

De Hoplyhut

INTERFLIX: De Nul Promille
De Bar
Pol heeft het melkhuisje omgevormd tot een moderne taverne waar geen druppel alcohol wordt geschonken. Vele van zijn oude vrienden, maar ook nieuwe vrienden komen bij hem dagelijks iets drinken. Al gauw groeide het werk Pol boven het hoofd en moest hij een extra kracht aannemen: Katja de Jongh. Een knap dienstertje dat jammer genoeg vaak wordt weggeroepen door Felix om allerlei rare interims te doen. Dan staat Pol er alleen voor of springt Vicky in. Pol heeft geen telefoon maar een Hoplyfoon hem cadeaugedaan door zijn beste klant Hilarius van Hoplynus. Deze verhuisde na een duivenwinst naar Barcelona maar gelukkig kwam zijn neef, Al(binus Van Hoplynus). Gelukkig want de Hoplyfoon durft al eens uit te vallen. Maar wanneer de NASA, afl. 60 De Korte Pijn, op hem een beroept doet komt er gelukkig weer een nieuwe Hoplyfoonmaker, dan reeds een verbeterde versie de Alho, Albinus' Hoplyfoon, binnenwandelen, in de persoon van Melchior Marivoet, student Woordenboek.

Maar Pol heeft natuurlijke meerdere klanten. Felix Haantjes en Victorine Kiekens van Interflix. Felix en Pol zijn meer dan ooit twee handen op één buik.

Ook Commissaris Jan Van Pass en Brigadier Mie-Jef, Maria-Jozefa Mostaerd zijn al gauw vaste klanten en ook dokter Jongbloed zal meer dan eens de gezellige sfeer komen opsnuiven.

Personages
Policarpus tack Paul Ricour
Katja De Jong Paula Bangels
Felix haantjes Ludo Hellinx
Victorine Kiekens Agnes De Nul
Hilarius van Hoplynus Leo rozenstraeten
Albinus Van Hoplynus Chris Van den Durpel
Melchior Marivoet Frank Hofmans
Commisaris Jan Van Pass Harry De Peuter
Brigadier Mie-Jef, Maria-Jozefa Mostaerd Martina Gettemans
Dokter Fons Jongbloed Guido Thirey

This free script provided by
Dynamic Drive

<< Terug