POSTBUS X: SETTING: Het Melkhuisje
Postbus X
Setting Overzicht
Ravenburgse Post

Het Melkhuisje

De stad, Ravenburg

De Bar
Hier zwaaien Bodo en Waldo de plak. Aanvankelijk was Bodo de uitbater en daarnaast was hij de chauffeur en de handige kracht van postbus X. Maar wanneer hij op buitenlandse missie vertrekt, vervangt zijn broer hem. Waldo is naast de nieuwe uitbater van het melkhuisje ook de nieuwe vertolker van de rol van witte wreker, want na de verdwijning van Jonathan was er een vervanger nodig. Felix Haantjes, Willem De Pachter, Jessica Kumps, Policarpus Tack zijn hun trouwste klanten. Maar ook Juffrouw Pluym en Archibald gaan wel eens iets drinken in het Melkhuisje. Juffrouw Pluym (De Rozencavalier), Pol (Concerto Pericoloso), Ilse(Intern Onderzoek), Jessi (De Gemaskerde Wringer) en zelfs Willem (De Fenomenale Cassidy) baatte Het Melkhuisje ooit uit.
Personages
Bodo Luk Van Lierden
Waldo Rudi Delhem
Felix Haantjes Ludo Hellinx
Adèle Pluym Loes Van de Heuvel
Willem De Pachter Raimond Jamine
Jessica Kumps Veerle Eyckermans
Policarpus tack Paul Ricour
Ga Naar de fotospecial
De Achterkeuken
De achterkeuken is het tweede hoofdkwartier van Postbus X en tevens de geheime doorgang naar het bureau van Hiks. van daaruit kan ilse ongemerkt de postbus lichten. Naar gelang de reeks vorderde gingen de leden van Postbus X steeds vaker in de bar vergaderen.
De keuken en de lift leiden soms tot lastige problemen. Vooral wanneer Pol langsdaar binnendringt in het kantoor van Hiks. (De erfgenaam)
Personages
Jonathan Hiks Jaak vissenaken
Ilse Hiks Lulu Aertsgeerts
Bodo Luk Van Lierden
Waldo Rudi Delhem
Jessica Kumps Veerle Eyckermans
Policarpus tack Paul Ricour
Ga Naar de fotospecial